Κάντε εγγραφή στο newsletter μας
Καλάθι Αγορών (0)
EasyPharm

Συχνές Ερωτήσεις

Εμφάνιση Όλων
 • Τί ακριβώς είναι οι προσφορές;

  Οι προσφορές είναι πακέτα προϊόντων τα οποία προσφέρονται σε τιμή ακόμα χαμηλότερη από ότι προσφέρεται το καθένα ξεχωριστά. Συνήθως υπάρχουν σε περιορισμένο αριθμό.

 • Πως μπορώ να πραγματοποιήσω μια παραγγελία;

  Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  1. Μέσω της ιστοσελίδας μας
  2. Μέσω τηλεφώνου
  3. Μέσω e-mail
  4. Μέσω fax
 • Πώς θα βρω το προϊόν που θέλω;

  Τα προϊόντα μας είναι χωρισμένα σε κατηγορίες ανάλογα με τη χρήση για την οποία ενδείκνυνται. Επίσης είναι χωρισμένα και ανάλογα με την εταιρία παρασκευής, για τη διευκόλυνσή σας. Σε περίπτωση που δε βρίσκετε κάποιο προϊόν στην ιστοσελίδα μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας το διαθέσουμε.

 • Σε πόσο χρόνο θα παραλάβω την παραγγελία μου;

  Οι παραγγελίες σας στο easypharm.gr ολοκληρώνονται και αποστέλλονται το ταχύτερο δυνατό. Για παραγγελίες που αφορούν το λεκανοπέδιο Αττικής, ο χρόνος παράδοσης είναι μόνο 1 εργάσιμη ημέρα. Για παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα και για νησιώτικους προορισμούς είναι 1-2 εργάσιμες και για δυσπρόσιτες περιοχές 2 εργάσιμες ημέρες.

 • Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

  Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν ξεκινήσει η αποστολή της (στην περίπτωση αυτή θα έχετε ενημερωθεί και με e-mail). Σε περίπτωση που έχει ήδη γίνει η αποστολή και εξακολουθείτε να επιθυμείτε την ακύρωσή της, επιβαρύνεστε μόνο με τα μεταφορικά έξοδα.

 • Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου δεδομένα;

  Το ηλεκτρονικό κατάστημα easypharm.gr θεωρεί κάθε πληροφορία που παρέχει ο χρήστης σχετικά με προσωπικά του δεδομένα ή την παραγγελία του απόρρητη και δεσμεύεται πως δε δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει, πωλεί ή αποκαλύπτει τα προσωπικά στοιχεία του Πελάτη χωρίς την συγκατάθεση του. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αλλά και των συναλλαγών σας στους Όρους Χρήσης).