Κάντε εγγραφή στο newsletter μας
Καλάθι Αγορών (0)
EasyPharm

Ποίοι Είμαστε

Το easypharm.gr βρίσκεται στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο. Επισκεφθείτε μας για να ενημερωθείτε για προϊόντα υγείας και ομορφιάς, να γνωρίσετε ό,τι πιο νέο και να επωφεληθείτε από τις πολύ χαμηλές τιμές μας, όλα από την άνεση του σπιτιού σας!

Μεταφέροντας στο χώρο του διαδικτύου την εμπειρία πολλών χρόνων, δημιουργήσαμε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον όπου μια πληθώρα προϊόντων σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε για να ικανοποιήσετε και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες.
Εγγραφείτε ως μέλη και απολαύστε την εμπειρία easypharm από την πρώτη κιόλας παραγγελία!
 


Οι Αξίες μας
Αντιμετωπίζουμε κάθε μας Πελάτη με σεβασμό και σοβαρότητα, επικεντρωνόμαστε στις ανάγκες και τις επιθυμίες του, με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα και εξειδικευμένες προτάσεις. Βασιζόμαστε στην επιστημονική μας κατάρτιση και στεκόμαστε με αξιοπιστία καθημερινά δίπλα σας, πριν αλλά και μετά από οποιαδήποτε αγορά σας!

Δίνουμε προτεραιότητα στη γνώμη σας, γι αυτό μη διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μας! Μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας και τις απορίες σας για την ιστοσελίδα αλλά και τα προϊόντα μας! Επιδιώκοντας πάντα την περαιτέρω βελτίωσή μας και εκπαιδεύοντας διαρκώς το προσωπικό μας, προσπαθούμε να κρατάμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που μας έχει καταξιώσει όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, θα μας ικανοποιούσε ιδιαίτερα να μας παραθέτατε διάφορες ιδέες ή συμβουλές έτσι ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και πιο αξιόπιστοι!
 

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στην Πρέβεζα, Λεωφόρος Ειρήνης 23. Το φαρμακείο μας ιδρύθηκε το 2010 από τον φαρμακοποιό Δημήτριο Δρόσο, απόφοιτο της Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών, και μέχρι και σήμερα αποτελεί την ψυχή της επιχείρησης. 

Σήμερα, στελεχώνεται από ένα πολύ ικανό και εξειδικευμένο επιτελείο τόσο στο φυσικό κατάστημα όσο και στο Διαδίκτυο, έτοιμο να σας διαθέσει τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του.