Κάντε εγγραφή στο newsletter μας
Καλάθι Αγορών (0)
EasyPharm

Όροι Χρήσης

Όροι και προϋποθέσεις Χρήσης Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
 
Γενικά
Οι ακόλουθοι Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών αυτής περιγράφουν τη διαδικασία συλλογής των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας/πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος easypharm.gr, τη χρήση των δεδομένων αυτών από το easypharm.gr και τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει αποκλειστικά εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών μας και που οι ίδιοι οι πελάτες μας εκουσίως μας γνωστοποιούν.
 
Η συλλογή των προσωπικών πληροφοριών των πελατών μας έχει ως σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας, την καταγραφή των απαιτήσεων των πελατών σχετικά με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος και εν γένει την εκτέλεση των συναλλαγών των πελατών με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Το easypharm.gr δεν γνωστοποιεί σε κανένα τρίτο πρόσωπο οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο των πελατών του/χρηστών της ιστοσελίδας του χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή τους.
 
Ο πελάτης θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα και πλήρως τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.
 
 
Αποστολή - μεταφορά προιόντων
Η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται μέσω της ACS Courier σε διάστημα 1-2 εργάσιμων ημερών (εφόσον υπάρχει το προιόν σε απόθεμα) και το κόστος που επιβαρύνεται ο πελάτης ανέρχεται στα 1.80  ευρώ.
Σε περίπτωση που η περιοχή που επιθυμείτε να στείλουμε την παραγγελία σας χαρακτηρίζεται από την μεταφορική μας ως ''δυσπρόσιτη'', τα μεταφορικά έξοδα σας καλύπτουν μέχρι το πλησιέστερο κατάστημα της ACS στην περιοχή σας. Εάν παρόλαυτα επιθυμείτε να έρθουν στον χώρο σας πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να το κανονίσουμε.
Στην περίπτωση που η παραγγελία υπερβαίνει τα δύο κιλά, το επιπρόσθετο κόστος ανέρχεται σε 0.80 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Με παραγγελίες άνω των 35 ευρώ τα μεταφορικά επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνον εμάς (εξαιρούνται κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις όπου δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά εξαιτίας του μεγάλου βάρους των προιόντων, σε αυτές τις περιπτώσεις ενημερώνεστε με σχετικό μήνυμα που υπάρχει στην περιγραφή του κάθε προιόντος ειτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας από εμάς). Τέλος, το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 1.70 ευρώ
 
 
Προσωπικά Δεδομένα που καταχωρούνται κατά την εγγραφή Νέου Χρήστη
Η εγγραφή του νέου χρήστη (Πελάτη) στο ηλεκτρονικό κατάστημα easypharm.gr είναι απαραίτητη για την τοποθέτηση οποιασδήποτε παραγγελίας προϊόντος. Κατά την εγγραφή του νέου χρήστη ζητούνται μόνο τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία: Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση e-mail, και ένας προσωπικός σας κωδικός. Η διαδικασία αυτή παρέχει στον πελάτη:
  • Μεγαλύτερη ταχύτητα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας
  • On-line παρακολούθηση της παραγγελίας
  • Πρόσβαση σε αναλυτικό ιστορικό της παραγγελίας
  • Πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές
  • Πρόσβαση σε ιστορικό με τις κριτικές που έχετε υποβάλλει
  • Ενημέρωση του προφίλ σας και της συνδρομής σας στο Newsletter
 
Χρήση των προσωπικών δεδομένων του πελάτη
Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα καταγράφει τα προσωπικά δεδομένα μόνο των χρηστών εκείνων που έχουν κάνει εγγραφή ως χρήστες μέσα από την σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. H συλλογή των ανωτέρω προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την διενέργεια των συναλλαγών μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και των πελατών του, για να αποστέλλονται οι παραγγελίες τους και για να λαμβάνουν ειδικές υπηρεσίες όπως ιστορικό παραγγελιών, προσφορές του ηλεκτρονικού καταστήματος, διαφημιστικό υλικό κλπ.
 
To easypharm.gr δεν θα γνωστοποιήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός Πελάτη ή άλλα προσωπικά του δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς ή σκοπούς μάρκετινγκ, παρά μόνο μετά από ρητή συγκατάθεσή του.
O Πελάτης έχει οποτεδήποτε τη δυνατότητα να ζητήσει την άμεση διαγραφή από τις βάσεις δεδομένων του easypharm.gr όλων των προσωπικών του δεδομένων που γνωστοποίησε κατά τον ως άνω τρόπο στο ηλεκτρονικό κατάστημα, εφόσον έχει σταματήσει να κάνει χρήση των υπηρεσιών του easypharm.gr και δεν υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές του προς το ηλεκτρονικό κατάστημα.
 
Υποχρεώσεις Πελάτη
Ο Πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος easypharm.gr, υποχρεούται :
-Να μη χρησιμοποιεί τον ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οποιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά του easypharm.gr, για πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά περιγράφονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, στη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας.
-Να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων.
-Να τηρεί απαρέγκλιτα τους εκάστοτε ισχύοντες όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς επίσης και τους εκάστοτε ισχύοντες κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών του ή/και των επισκεπτών των ιστοσελίδων αυτού.
-Να παρέχει πλήρη και αληθή προσωπικά στοιχεία κατά τη διαδικασία της εγγραφής του ως πελάτη.
-Να ενημερώνει τα προσωπικά Στοιχεία εγγραφής του, έτσι ώστε αυτά να ανταποκρίνονται κάθε στιγμή στα αληθή προσωπικά του στοιχεία. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια των στοιχείων εγγραφής του Πελάτη, το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει άμεσα το λογαριασμό του πελάτη ενημερώνοντάς τον.
 
Τροποποιήσεις της Υπηρεσίας
Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες ή και να διακόψει την παροχή αυτών προσωρινά ή μόνιμα, με ή δίχως προειδοποίηση. Σε κάθε περίπτωση που ο Πελάτης κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους, παρόντες όρους χρήσεως και αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα easypharm.gr δεν φέρει ευθύνη απέναντι στο Πελάτη για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναβολή ή διακοπή παροχής της υπηρεσίας.
 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω internet, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε ιατρικές συνταγές.