Κάντε εγγραφή στο newsletter μας
Καλάθι Αγορών (0)

Frezylac Pure 2 400gr

 Frezylac Pure 2 400gr
-25%
Frezylac Pure 2 400gr
Βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας, από τον 6ο μήνα
Κωδικός:
5202888105548
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
10.95 €
8.20 €
 • * Το συγκεκριμένο προιόν εξαιρείται από τα δωρεάν μεταφορικά με παραγγελίες άνω των 35 ευρώ *

   

  H Frezyderm, πρωτοπόρος εταιρία στη βρεφική φροντίδα, εισάγει στην Ελλάδα τη Βιολογική Βρεφική Διατροφή, παρουσιάζοντας το πρώτο βιολογικό βρεφικό γάλα Frezylac, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στα Φαρμακεία.

  Το Frezylac της Frezyderm είναι το πρώτο βιολογικό γάλα εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ και πιστοποιημένο από την Ε.Ε. Ως αποτέλεσμα της βιολογικής εκτροφής των ζώων σε αγρούς βιολογικής καλλιέργειας, δεν περιέχει υπολείμματα φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων, ζιζανιοκτόνων και αντιβιοτικών, κάτι που θεωρείται αποδεκτό από τη νομοθεσία του βρεφικού γάλακτος, η οποία και θεσπίζει ανώτερα όρια. Το Frezylac είναι πλήρως εναρμονισμένο με τη νομοθεσία βρεφικού γάλακτος, εξασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητά του καθώς και την υψηλή διατροφική του αξία, ενώ παρατηρούνται λιγότερα περιστατικά αλλεργιών και ατοπικής δερματίτιδας.

  Το Βιολογικό Γάλα Frezylac, χάρη στα βιολογικά οργανικά συστατικά του, αποτελεί μια άριστης ποιότητας θρεπτική τροφή που συμβάλλει στη σωστή ανάπτυξη του βρέφους. Η εμπλουτισμένη σύνθεσή του με πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία δημιουργεί ένα αίσθημα κορεσμού, με αποτέλεσμα το μωρό να μην πεινάει στο ενδιάμεσο των γευμάτων, ενώ παράλληλα ενισχύει την καλή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος, αποτρέποντας ενοχλητικές δυσλειτουργίες, όπως η διάρροια ή η δυσκοιλιότητα, ο κολικός και τα αέρια.

  Η σειρά Βιολογικού Βρεφικού Γάλακτος Frezylac της Frezyderm περιλαμβάνει τρία γάλατα, το καθένα κατάλληλο για κάθε στάδιο ανάπτυξης του βρέφους, το Frezylac 1, για βρέφη από τη γέννησή τους έως τον 6ο μήνα, το Frezylac 2, από τον 6ο έως τον 10ο μήνα.

 • Γράψτε το σχόλιό σας

  Όνομα:
  Βαθμολόγηση:
  Σχόλιο: