Κάντε εγγραφή στο newsletter μας
Καλάθι Αγορών (0)

Paranix spray 100 ml.

Paranix spray 100 ml.
-30%
Paranix spray 100 ml.
Αντιφθειρικό spray Εξαλείφει ψείρες & κόνιδες με μία εφαρμογή.
Κωδικός:
520646002042
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
14.95 €
10.46 €
 • Εξαλείφει ψείρες & κόνιδες με μία εφαρμογή. Σε 15' και με φυσικό τρόπο δράσης.

 • Το Paranix είναι εύκολο στη χρήση και πολύ αποτελεσματικό. Πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία καλό είναι να λάβετε υπόψη σας τα ακόλουθα:

  Ελέγξτε όλη την οικογένεια Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να χορηγηθεί θεραπεία μόνο σε ένα προσβεβλημένο μέλος της οικογένειας εάν δεν γίνει το ίδιο και στα υπόλοιπα (προσβεβλημένα) μέλη. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλοι θα έχουν και πάλι ψείρες. Δεν είναι αυτός ο στόχος! Πατήστε εδώ για να μάθετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξτε για τυχόν ψείρες.

  Χορήγηση θεραπείας σε δύο φάσεις:

  Εάν για παράδειγμα εφαρμόσετε τη θεραπεία σήμερα, επαναλάβετε ξανά μετά από 9 ή 10 ημέρες. Ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο. Το χρονικό αυτό διάστημα έχει να κάνει με τον κύκλο ζωής της ψείρας

  Μια φιάλη σπρέι Paranix αρκεί για τη θεραπεία τεσσάρων ατόμων (= 8 θεραπείες). Ο αριθμός των ατόμων που δύνανται να θεραπευθούν με μια φιάλη σπρέι εξαρτάται από το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών. Για άτομα με πυκνά και μακριά μαλλιά (μακρύτερα από το ύψος του ώμου), ένα σπρέι Paranix επαρκεί για τη θεραπεία 1 έως 2 ατόμων.

 • Γράψτε το σχόλιό σας

  Όνομα:
  Βαθμολόγηση:
  Σχόλιο: