Κάντε εγγραφή στο newsletter μας
Καλάθι Αγορών (0)

Intermed Eva Biolact Douche (4 συσκευές κολπικών πλύσεων & 4 φακελίσκοι)

Intermed Eva Biolact Douche (4 συσκευές κολπικών πλύσεων & 4 φακελίσκοι)
-25%
Intermed Eva Biolact Douche (4 συσκευές κολπικών πλύσεων & 4 φακελίσκοι)
Προβιοτικά σε κολπική πλύση
Κωδικός:
5205152004554
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
18.00 €
13.50 €
 • Αποκατάσταση και διατήρηση κολπικής χλωρίδας. Το προβιοτικό Eva Biolact Douche με τους ωφέλιμους μικροοργανισμούς (γαλακτοβάκιλλους) που προσφέρει, αποκαθιστά άμεσα και προλαμβάνει αποτελεσματικά τις διαταραχές της φυσιολογικής χλωρίδας του κόλπου και της ευαίσθητης περιοχής που μπορεί να οφείλονται σε οποιαδήποτε αιτία όπως κολπίτιδα, λήψη αντιβιοτικών ή άλλων σκευασμάτων, το stress κ.α.

  ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

  Λήψη αντιβιοτικών οποιασδήποτε αιτιολογίας.Κολπίτιδα οποιασδήποτε αιτιολογίας.Λήψη αντιμυκητιασικών, αντισυλληπτικών, χημειοθεραπευτικών ή εφαρμογή ακτινοθεραπείας. Μετά το τέλος της εμμήνου ρύσεως.Καθημερινό stress.Με τον Lactobacillus coagulans στη μορφή του σπόρου & εκχυλίσματα χαμομηλιού. 

  Χωρίς ορμόνες ή φαρμακευτικές ουσίες

 • Θεραπευτικά: - Κολπίτιδες με φαρμακευτική αγωγή: μία κολπική πλύση την ημέρα για 4έως 8 ημέρες μετά το τέλος της φαρμακευτικής αγωγής - Άτυπες κολπίτιδες χωρίς φαρμακευτική αγωγή: μία κολπική πλύση την ημέρα για 6 έως 8 ημέρες. Προληπτικά: μία κολπική πλύση την εβδομάδα & μία εφαρμογή την ημέρα για δύο ημέρες μετά το τέλος της περιόδου

 • Γράψτε το σχόλιό σας

  Όνομα:
  Βαθμολόγηση:
  Σχόλιο: