Κάντε εγγραφή στο newsletter μας
Καλάθι Αγορών (0)

Ducray Neoptide Lotion 3*30ml

Ducray Neoptide Lotion 3*30ml
-20%
Ducray Neoptide Lotion 3*30ml
Λοσιόν για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης κυρίως στις γυναίκες.
Κωδικός:
3282779242080
Εταιρεία:
Δωρεάν μεταφορικά
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
48.80 €
38.95 €
 • ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ

  Η χρόνια απώλεια μαλλιών (κοινή αλωπεκία) χαρακτηρίζεται από σταδιακή μείωση της μάζας των μαλλιών.

  Έρευνες έχουν δείξει, ότι το φαινόμενο αυτό ταλαιπωρεί το 25% των γυναικών από 35 - 45 ετών και το 35 - 45% των γυναικών από την ηλικία των 50 ετών και άνω.

  Η ευαισθησία των τριχοσμηγματογόνων θυλάκων σε αγγειακούς αυξητικούς παράγοντες (VEGF) και κυρίως σε νευροπεπτιδικούς παράγοντες (ΟΥΣΙΑ P) θεωρείται η πιο σημαντική αιτία της χρόνιας τριχόπτωσης στη γυναίκα.

  Σε αντίθεση με τις γυναίκες, στους άνδρες αγγειακοί (VEGF)  και ορμονικοί παράγοντες (ΑΝΔΡΟΓΟΝΑ) έχουν μεγαλύτερη σημασία. Επομένως, οι γυναίκες έχουν ανάγκη από μία πιο εξειδικευμένη αγωγή στη χρόνια τριχόπτωση.

  Αυτή η σταδιακή και αναπόφευκτη απώλεια μαλλιών είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη εμπειρία για τις γυναίκες.

  Οι ψυχολογικές επιπτώσεις είναι πολλές.

  Σε αυτό ακριβώς το πρόβλημα, έρχονται να δώσουν λύση τα  Δερματολογικά Εργαστήρια DUCRAY με τη νέα λοσιόν  NEOPTIDE.

  Η λοσιόν NEOPTIDE είναι η 1η βιοδιεγερτική λοσιόν ειδική για τη γυναίκα, που συνδυάζει αγγειακή και νευροπεπτιδική δράση  αναστέλλοντας την τριχόπτωση που σχετίζεται με συρρίκνωση του βολβού και προοδευτική βράχυνση του κύκλου ζωής της τρίχας, χαρακτηριστική στην κοινή αλωπεκία στη γυναίκα.

  Η λοσιόν NEOPTIDE εφαρμόζεται απευθείας στο στεγνό τριχωτό της κεφαλής, μια φορά την ημέρα, κατά προτίμηση το βράδυ και χωρίς να ξεπλένεται.

  Η αγωγή πρέπει να ακολουθείται τουλάχιστον για 3 μήνες,  η συσκευασία είναι σχεδιασμένη για μια αγωγή 3 μηνών (1 φιαλίδιο ανά μήνα).

   

  Η αποτελεσματικότητα της λοσιόν NEOPTIDE έχει επιβεβαιωθεί και σε κλινική μελέτη.

   

  Τα αποτελέσματα της κλινικής μελέτης που πραγματοποιήθηκε σε 59 άτομα με 1 και μοναδική εφαρμογή την ημέρα για 6 μήνες έδειξαν ότι :

  • Το NEOPTIDE αυξάνει ορατά και σημαντικά την πυκνότητα των αναγενών τριχών (τρίχες σε φάση ανάπτυξης) και μειώνει την πυκνότητα των τελογενών τριχων  (τρίχες σε φάση πτώσης)
  • Οι ερευνητές όπως και οι ασθενείς επιβεβαίωσαν ότι το NEOPTIDE έχει ορατή αποτελεσματικότητα επιβεβαιωμένη και στους 6 μήνες και βελτιώνει την ανάπτυξη και την πυκνότητα των μαλλιών.
  • Επιπλέον το NEOPTIDE έχει πολύ καλή ανεκτικότητα
  • Τέλος οι καλλυντικές ιδιότητες της λοσιόν NEOPTIDE κρίθηκαν εξαιρετικές:

  -          μαλλιά που δεν κολλάνε,

  -          εύκολη εφαρμογή,

  -          γρήγορη απορρόφηση.

   

  Εμπιστευθείτε τη λοσιόν NEOPTIDE, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά με το κύρος και την επιστημονική φροντίδα, από τα Δερματολογικά Εργαστήρια Ducray, για να δώσει λύση στη χρόνια τριχόπτωση των γυναικών.

  Σε συσκευασία 3 φιαλιδίων των 30 ml.

 •  Εφαρμόστε 1ml από τη λοσιόν μία φορά την ημέρα,κατά προτίμηση το βράδυ,απευθείας σε στεγνό τριχωτό κεφαλής (1ml αντιστοιχεί σε 12 ψεκασμούς). Κάντε απαλό μασάζ για να επιταχύνετε την απορρόφηση της λοσιόν. Δεν ξεπλένεται. Αποφύγετε το λούσιμο για 2 ώρες μετά την εφαρμογή του προιόντος.Η αγωγή πρέπει να ακολουθείται για 3 μήνες τουλάχιστον. Η συσκευασία είναι σχεδιασμένη για μία αγωγή 3 μηνών (ένα φιαλίδιο ανά μήνα)

 • Γράψτε το σχόλιό σας

  Όνομα:
  Βαθμολόγηση:
  Σχόλιο: