Κάντε εγγραφή στο newsletter μας
Καλάθι Αγορών (0)

Eubos Solid Washing Bar Blue ,125gr Στερεή Πλάκα Καθαρισμού χωρίς άρωμα

Eubos Solid Washing Bar Blue ,125gr Στερεή Πλάκα Καθαρισμού χωρίς άρωμα
Eubos Solid Washing Bar Blue ,125gr Στερεή Πλάκα Καθαρισμού χωρίς άρωμα
Στερεή πλάκα πλυσίματος για τον απαλό και βαθύ καθαρισμό προσώπου-σώματος.
Κωδικός:
4021354120035
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
4.96 €
4.20 €
 • Στερεή πλάκα πλυσίματος χωρίς σάπωνες, αντί για σαπούνι, για τον απαλό και βαθύ καθημερινό δερματολογικό καθαρισμό προσώπου και σώματος.

  Η Στερεή Πλάκα Καθαρισμού της EUBOS, με τον συνδυασμό απαλών ουσιών καθαρισμού, συμβάλλει στον αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας. Καθαρίζει βαθιά και αποτελεσματικά τους πόρους του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη φυσική βιόσφαιρα του δέρματος και ενισχύει την φυσική προστατευτική λειτουργία του ενάντια σε επιβλαβείς μικροοργανισμούς. Συστήνεται ειδικά στην περίπτωση προβληματικού, μη καθαρού δέρματος, καθώς και στην περίπτωση που δεν είναι ανεκτό το σαπούνι.

  Έχει ουδέτερη τιμή pH, προλαμβάνοντας την αλκαλική διόγκωση του δέρματος που προκαλείται από τα συνηθισμένα σαπούνια. Δερματολογικά επιβεβαιωμένη καλή ανοχή για το δέρμα.

  Κατάλληλη για τον καθαρισμό κάθε τύπου δέρματος, ιδιαίτερα και για τα λιπαρά δέρματα και τα δέρματα με προβλήματα ακμής.

  Σύνθεση: Ειδική σύνθεση, χωρίς σάπωνες, με επιλεγμένα καθαριστικά συστατικά και προστατευτικούς παράγοντες όπως η αλλαντοΐνη, που έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με την επιστημονική έρευνα. Ελεύθερο από αλκάλια και σάπωνες, χωρίς συντηρητικά, με ουδέτερο pH.

  Μπλε: Χωρίς άρωμα.

  Δερματολογικά Ελεγμένο. Συστήνεται από Δερματολόγους.

 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως το σαπούνι ευρείας κατανάλωσης. Μετά τη χρήση, να φυλάσσεται σε στεγνή, μη μεταλλική θήκη.

 • Γράψτε το σχόλιό σας

  Όνομα:
  Βαθμολόγηση:
  Σχόλιο: