Κάντε εγγραφή στο newsletter μας
Καλάθι Αγορών (0)

Microlife Υπέρυθρο θερμόμετρο μετώπου NC150, με ένδειξη σε 3 δευτ.

Microlife Υπέρυθρο θερμόμετρο μετώπου NC150, με ένδειξη σε 3 δευτ.
-8%
Microlife Υπέρυθρο θερμόμετρο μετώπου NC150, με ένδειξη σε 3 δευτ.
Υπέρυθρο θερμόμετρο μετώπου, με ακριβή ένδειξη σε 3 δευτερόλεπτα.
Κωδικός:
4719003402419
Εταιρεία:
Δωρεάν μεταφορικά
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
60.00 €
55.00 €
 • Το MICROLIFE NC 150/NON CONTACT, είναι ένα θερμόμετρο μετώπου χωρίς επαφή. Παρέχει σταθερές και αξιόπιστες μετρήσεις χωρίς επαφή - μόλις σε 3 δευτερόλεπτα - χωρίς να επηρεάζονται από παρεμβολές θερμότητας. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, το οποίο ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής και έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Συνιστάται από ιατρούς!

  Εκτελεί 12 μετρήσεις ανά δευτερόλεπτο και η οθόνη επιδεικνύει την υψηλότερη τιμή από τα 36 σημεία μέτρησης. Παράλληλα, η τεχνολογία MICROLIFE Silent Glow™, κατοχυρωμένη τεχνολογία από τη MICROLIFE, επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση υψηλών θερμοκρασιών. Το θερμόμετρο πραγματοποιεί μια διαδικασία αυτοελέγχου κάθε φορά που ενεργοποιείται. Έτσι, διασφαλίζεται η προβλεπόμενη ακρίβεια των μετρήσεων. Αυτόματη απενεργοποίηση περίπου 1 λεπτό μετά την τελευταία μέτρηση.

  Επιπρόσθετα, αποθηκεύει τις τελευταίες 30 μετρήσεις με ώρα και ημερομηνία. Ιδανικό για θερμομέτρηση παιδιών, ακόμη και όταν το παιδί κοιμάται, χωρίς να προκαλεί καμία ενόχληση. Πολλαπλή χρήση για μέτρηση πυρετού, χώρου, αντικειμένων.

  Κατάλληλο για έλεγχο θερμοκρασίας του γάλακτος ή φαγητού του μωρού, καθώς και της θερμοκρασίας του δωματίου.

 • Θερμόμετρο για όλη την οικογένεια, ιδιαίτερα εύχρηστο ακόμα και κατά την διάρκεια του ύπνου.

  • Μέτρηση χωρίς επαφή
  • Συνιστάται από ιατρούς
  • Απαλό και υγιεινό

  ​​Φωτιζόμενη μεγάλη οθόνη LCD για εύκολη χρήση ακόμα και στο σκοτάδι: Η οθόνη θα ανάψει με ΠΡΑΣΙΝΟ χρώμα επί 4 δευτερόλεπτα, όταν το θερμόμετρο ενεργοποιηθεί, επίσης με ΠΡΑΣΙΝΟ χρώμα επί 5 δευτερόλεπτα, όταν η μέτρηση ολοκληρωθεί και η ένδειξη είναι μικρότερη από 37,5 °C / 99,5 °F.

  ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΥΡΕΤΟΥ: Η οθόνη θα ανάψει με ΚΟΚΚΙΝΟ χρώμα επί 5 δευτερόλεπτα, όταν η μέτρηση ολοκληρωθεί και η ένδειξη είναι ίση ή μεγαλύτερη από 37,5 °C / 99,5 °F. Ήχος ολοκλήρωσης μέτρησης (βομβητής). Μετρήσεις σε °C και °F.

 • Γράψτε το σχόλιό σας

  Όνομα:
  Βαθμολόγηση:
  Σχόλιο:
  
Σχετικά Προϊόντα