Κάντε εγγραφή στο newsletter μας
Καλάθι Αγορών (0)

Korres ROYAL JELLY , VITAMINS & MINERALS, 1+1 ΔΩΡΟ - 20 ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ 90ml

Korres ROYAL JELLY , VITAMINS & MINERALS, 1+1 ΔΩΡΟ - 20 ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ 90ml
-32%
Korres ROYAL JELLY , VITAMINS & MINERALS, 1+1 ΔΩΡΟ - 20 ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ 90ml
Συμπλήρωμα διατροφής με βασιλικό πολτό, βιταμίνες και μέταλλα. Γεύση μανταρίνι 20 αναβράζοντα δισκία
Κωδικός:
5203069046735
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
8.80 €
5.95 €
 • ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ

  Βιταμίνες για την τόνωση οργανισμού.

  ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  Ο Βασιλικός Πολτός λόγω της ιδιαίτερης σύνθεσής του προσφέρει υψηλή θρεπτική αξία και αντιοξειδωτική προστασία. Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη, τη ζωτικότητα και την υγεία του οργανισμού.

  Βασιλικός Πολτός:

  Ο Βασιλικός Πολτός λόγω της ιδιαίτερης σύνθεσής του προσφέρει υψηλή θρεπτική αξία και αντιοξειδωτική προστασία. Περιέχει περισσότερα από 180 διαφορετικά συστατικά και ουσίες που τον καθιστούν άριστη τροφή. Είναι πλούσιος σε δραστικά συστατικά που αποδεδειγμένα ενισχύουν τις σωματικές και πνευματικές λειτουργίες του οργανισμού, καθώς και την άμυνά του.

  Βιταμίνες και τα μέταλλα:

  Οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι απόλυτα ισορροπημένα, ώστε να βελτιστοποιηθεί η συνεργιστική τους δράση. Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη, τη ζωτικότητα και την υγεία του οργανισμού, ενώ ρυθμίζουν τις σωματικές του λειτουργίες και αυξάνουν την αντοχή του στις ασθένειες και το άγχος. Τα απαραίτητα μέταλλα, όπως σίδηρος, μαγνήσιο, κάλιο, ψευδάργυρος και το ιχνοστοιχείο σελήνιο, συμμετέχουν σε πολλαπλές λειτουργίες του οργανισμού.

 • Λαμβάνετε 1 δισκίο την ημέρα διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δόση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά σε ξηρό και δροσερό περιβάλλον
 • Γράψτε το σχόλιό σας

  Όνομα:
  Βαθμολόγηση:
  Σχόλιο: